Το Κριθάρι Ωφελεί την Υγεία



🧿 To Κριθάρι είναι δημητριακό και καλλιεργείται και χρησιμοποιείται από τα πολύ παλιά χρόνια. Ανήκει στην πρώτη τετράδα της παγκόσμιας παραγωγής σιτηρών μαζί με τον αραβόσιτο, το σιτάρι και το ρύζι.

Εδώ και 3.500 χρόνια τουλάχιστον, το Κριθάρι ήταν γνωστό για τρεις κύριες χρήσεις. Σαν φαγητό, σαν ποτό και σαν διαγνωστικό της εγκυμοσύνης.

Το κριθάρι, έχει θεραπευτικές ιδιότητες και καλό είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να το προσθέσετε στη διατροφή σας. Η σπουδαιότερη θεραπευτική ιδιότητά του που οφείλεται στην ορδενίνη που περιέχει, είναι η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος επειδή προκαλεί αλαφρά σύσπαση των αγγείων.

Υπάρχουν όμως κι άλλες θεραπευτικές ιδιότητες όπως θα διαπιστώσετε σ’ αυτό το βίντεο

🎁Για συμμετοχή στα ΠΡΟΝΟΜΙΑ του καναλιού: https://youtube.com/@meacolpa17/join

Δείτε επίσης

Φτιάξτε καφέ από κριθάρι χωρίς καφεΐνη:    • Φτιάξτε καφέ από κριθάρι   ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΪΝΗ  

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال